ALT DE LA IMAGEN

Den Lille Havfrue

Farvelægning design af Den Lille Havfrue

Den Lille Havfrue Farvelægning Sider

Den Lille Havfrue Malebøger for dig at male farver og have det sjovt hver dag fra vores hjemmeside at give farve til sort-hvide billeder. Din online fritid og underholdning område.

Den Lille Havfrue farvning billeder

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefalet Den Lille Havfrue farvestoffer side

Rødspætte farvestoffer side

Rødspætte farvestoffer side

Denne dejlige fisk er Skrubbe, den uadskillelige følgesvend af eventyr af Ariel Havfruen. Selv om han fortsætter med at Ariel overalt, sandheden er, at det er meget mere skræmmende, og nogle gange hellere bevare roen og ikke kommer i problemer. Men Skrubbe altid går sirenen brug for hjælp. Farverne i denne fisk er gule og blå, men hvis du for ... Læs mere

Den Lille Havfrue Malebøger til online maling

Den Lille Havfrue Malebøger

Nyt i Den Lille Havfrue

Den Lille Havfrue

Malebøger gratis på dansk om Den Lille Havfrue og hermed beslægtede Den populære Walt Disney film Den lille Havfrue allerede har sit eget galleri af tegnefilm, hvor du vil finde alle Disney klassiske figurer til at farve dem som du vil. Hovedpersonen i denne film er prinsessen Ariel, der er datter af kong Triton og ønsker at leve mange eventyr med sin uadskillelige ven skrubber. Heldigvis Sebastian er altid omkring at tage sig af dem, for i havbunden er der store trusler som Ursula havet heks, og vraggods hans håndlangere, to onde ål. Triton Men der er en anden trussel: mennesker. Ariel forelsker sig i Prince Eric, en sømand, der forelsker sig i hende, da han hørte hendes sang. God ting Scuttle mågen, Ariel også bidrage til at lære om verden af ​​mennesker.

Den Lille Havfrue Malebøger til at male farverige billeder på internettet gratis. Printable billeder af Den Lille Havfrue. Den Lille Havfrue Filmen blev instrueret af Ron Clements og John Musker, to store Disney direktører. Det blev udgivet den 17. november 1989, og er placeret som nummer 28 blandt de Disney Classics. Denne funktion traditionelle animation var en af ​​de største hits fra storhedstid The Walt Disney Company. Filmen er baseret på en historie af HC Andersen, men har mange forskelle i tilpasningen film. Andersens roman har en langt mere heroisk og glad end den oprindelige Disney-film, som har en barnlig stil og viser en helt anden slutning, meget mere dyster stil. Alligevel, takket være visionen om Disney studios vi kunne nyde en af ​​de smukkeste historier i verden af ​​animation.. Her har du sorte og hvide billeder på linje Den Lille Havfrue for at male og farve i dansk uden at skulle downloade noget eller installere noget på din computer. Nye tegninger af Den Lille Havfrue! og de bedste børns tegninger. . Farvelægning sider Den Lille Havfrue, som du kan male fra din computer eller printe dem ud og farve dem med hånden. Også du kan downloade til din computer billedet til at udskrive og farve alle de gange, du ønsker.