ALT DE LA IMAGEN

pensel

Skoleartikler Malebøger

pensel

Pensel

pensel farvestoffer side

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Børster er værktøjer, der anvendes til maling med plast malerier som tempera, akvarel, oliemaleri eller akryl maleri. Når børn er små, i løbet af plast, de lærer at bruge værktøjer som dette at forbedre deres fantasi og kreativitet. Hvad er din yndlingsfarve? I denne tegning kan du farve pensel og beslutte, hvad farve er det maleri, har du et stort udvalg af farver at vælge imellem! Skab din egen illustration af en pensel.

gange malet:

Denne farvestoffer side er blevet malet 5010 gange online. Ranking 0 i De bedste farvestoffer sider.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad malerne tænker på hver farvestoffer side. Denne farvestoffer side har en rating på andre brugere af 5.

Bedøm dette billede

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 8 brugernes meninger

MALING
Malede 5010 gange
HENT HVID TEGNING
pensel
Farvelægning side af pensel

Børsten består grundlæggende af et håndtag, normalt af træ eller plast, som har et fast sæt af børstehår ved den ene ende af et stykke metal.

Lad os male pensel farvestoffer side Kan du lide Skoleartikler farvelægning sider? Dette er et billede af pensel til farve eller maling online fra din browser uden at skulle downloade eller installere noget, er absolut sikker. Herfra kan du male gratis pensel farvelægning side den Skoleartikler. Alle børn som håndværk og aktiviteter i hjemmet, såsom pensel farvestoffer side er Dansk og er relateret til Skoleartikler. Vores tegning af pensel er en af ​​de bedste tegninger og billeder at male på Skoleartikler at du får, og du kan dele den med dine venner og kontakter på sociale netværk. Du kan udskrive sort og hvid tegning af pensel invitere dig til at prøve, og derefter farve det med farvede markører eller voks papir, lære om det og dele det i kommentarerne, vise det til dine venner. Det er en sjov og lærerig aktivitet for børn, som hjælper dem med at udvikle motorik og koordination og samtidig have det sjovt.

TILBAGE

Skoleartikler fleste malede sider

Rygsæk
6
6 af 10 - 9 stemmer
Malede
5902
gange

Dette objekt skole er et must for enhver studerende, fordi posen hvor alle fartøjer fra skolen tager. Rygsække har to håndtag til at indlæse i ryggen, og at der ofte vejer tungt. Denne haversack vi ser en bog, en lineal, et æble, blyanter, en banan og et viskelæder. Var du i stand til at finde alle de objekter i billedet? Nå nu kan du farve dem som du kan lide.

Blyant
7
7 af 10 - 11 stemmer
Malede
5654
gange

Den mest skrivning grundlæggende værktøj er den blyant, som er et instrument, der anvendes til tegning og skrivning. I dette tilfælde kan vi også se, at bagenden denne pen har et viskelæder. Den mest typiske blyant er gul med pink gummi, men du kan vælge den farve, du kommer til at farvelægge denne tegning. Nu kan du skabe et billede og have det sjovt at lære de forskellige objekter, der ...

Saks
6
6 af 10 - 10 stemmer
Malede
5528
gange

Skole saks er et værktøj, som børn bruger til at lave kunsthåndværk. Dens mest almindelige brug er at skære papir, pap eller farvet byggeri papir til at skabe collager og sammensætninger af nedskæringer. Saks til skolebrug er lavet af metal vinger og et håndtag er typisk plast til at beskytte tænderne og lette gribende. De afrundede spids saks er sikker for børn, fordi de ikke er skarpe ...