ALT DE LA IMAGEN

blyantspidser

Skoleartikler Malebøger

blyantspidser

Blyantspidser

blyantspidser farvestoffer side

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

spidser har en klinge skruet nær et hul, som anvendes til at slibe blyanter. Kender du allerede denne skole forsyning? Sikkert ja, fordi det er et objekt, at alle børn bære i deres tilfælde at få deres malerier og blyanter altid slibes. I denne detaljeret tegning kan du se den skrue, som holder kniven og den lidt konkave form for at gøre det let at holde mellem fingrene. Hullet er, hvor pennespidsen indføres.

gange malet:

Denne farvestoffer side er blevet malet 5054 gange online. Ranking 0 i De bedste farvestoffer sider.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad malerne tænker på hver farvestoffer side. Denne farvestoffer side har en rating på andre brugere af 8.

Bedøm dette billede

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Bedømmelse baseret på 4 brugernes meninger

MALING
Malede 5054 gange
HENT HVID TEGNING
blyantspidser
Farvelægning side af blyantspidser

En traditionel blyantspidser er den hurtigste og nemmeste måde at skærpe en blyant. Der er mere komplekse modeller, der har elektroniske enheder og batteri.

Lad os male blyantspidser farvestoffer side Kan du lide Skoleartikler farvelægning sider? Dette er et billede af blyantspidser til farve eller maling online fra din browser uden at skulle downloade eller installere noget, er absolut sikker. Herfra kan du male gratis blyantspidser farvelægning side den Skoleartikler. Alle børn som håndværk og aktiviteter i hjemmet, såsom blyantspidser farvestoffer side er Dansk og er relateret til Skoleartikler. Vores tegning af blyantspidser er en af ​​de bedste tegninger og billeder at male på Skoleartikler at du får, og du kan dele den med dine venner og kontakter på sociale netværk. Du kan udskrive sort og hvid tegning af blyantspidser invitere dig til at prøve, og derefter farve det med farvede markører eller voks papir, lære om det og dele det i kommentarerne, vise det til dine venner. Det er en sjov og lærerig aktivitet for børn, som hjælper dem med at udvikle motorik og koordination og samtidig have det sjovt.

TILBAGE

Skoleartikler fleste malede sider

Rygsæk
6
6 af 10 - 9 stemmer
Malede
5902
gange

Dette objekt skole er et must for enhver studerende, fordi posen hvor alle fartøjer fra skolen tager. Rygsække har to håndtag til at indlæse i ryggen, og at der ofte vejer tungt. Denne haversack vi ser en bog, en lineal, et æble, blyanter, en banan og et viskelæder. Var du i stand til at finde alle de objekter i billedet? Nå nu kan du farve dem som du kan lide.

Blyant
7
7 af 10 - 11 stemmer
Malede
5655
gange

Den mest skrivning grundlæggende værktøj er den blyant, som er et instrument, der anvendes til tegning og skrivning. I dette tilfælde kan vi også se, at bagenden denne pen har et viskelæder. Den mest typiske blyant er gul med pink gummi, men du kan vælge den farve, du kommer til at farvelægge denne tegning. Nu kan du skabe et billede og have det sjovt at lære de forskellige objekter, der ...

Saks
6
6 af 10 - 10 stemmer
Malede
5528
gange

Skole saks er et værktøj, som børn bruger til at lave kunsthåndværk. Dens mest almindelige brug er at skære papir, pap eller farvet byggeri papir til at skabe collager og sammensætninger af nedskæringer. Saks til skolebrug er lavet af metal vinger og et håndtag er typisk plast til at beskytte tænderne og lette gribende. De afrundede spids saks er sikker for børn, fordi de ikke er skarpe ...