ALT DE LA IMAGEN

Thor

Farvelægning design af Thor

Thor Farvelægning Sider

Thor Malebøger for dig at male farver og have det sjovt hver dag fra vores hjemmeside at give farve til sort-hvide billeder. Din online fritid og underholdning område.

Thor farvning billeder

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefalet Thor farvestoffer side

Loki farvestoffer side

Loki farvestoffer side

I denne illustration kan du se Loke, den onde Thors stedbror. Han ser sin typiske slicked tilbage hår i en pose af et udtryk profil, der viser temmelig grum. Lokes tøj blandet med gyldne rustninger og mørkegrønne tøj. Men takket være vores ansøgning online, kan du farve som de farver, du kan lide. Så kan du oprette din egen version af bror ... Læs mere

Thor Malebøger til online maling

Thor Malebøger

Nyt i Thor

Thor

Malebøger gratis på dansk om Thor og hermed beslægtede Thor er søn af Odin, og er en Marvel Comics superhelt. Han er inspireret af Gud fra den nordiske mytologi eller nordisk mytologi. I det, er han tordengud i germansk religion. Thor er en af ​​indbyggerne i Asgard rige, hvor også bor hans mor Frigg og hans far Odin, kendt som faderen af alt, hans stedbror Loke, og Asgardian krigere kaldet Sif, Fandral, Hogun og Volstagg. I denne kategori vil du finde mange farvelægning sider i denne superhelt, både Hollywood-film (spillet af Chris Hemsworth), og nogle illustrationer fra tegneserier. Du kan også farve andre karakterer i serien. Hav det sjovt med tegninger til at udskrive på Thor, eller farveillustrationer af dine foretrukne superhelt med vores online-ansøgning, uden at downloade noget software.

Thor Malebøger til at male farverige billeder på internettet gratis. Printable billeder af Thor. Thor er en Marvel karakter, der i øjeblikket har medvirket i flere film, der bærer hans navn. Han har også co-stjerne i filmen The Avengers, sammen med andre superhelte som Iron Man, Captain America, Hulk, Hawkeye og Black Widow. I filmen har skuespilleren, der inkarnerede Søn Odin været Chris Hemsworth. Takket være disse film har også opnået stor berømmelse skuespilleren Tom Hiddleston, der repræsenterer Loke den vedtagne søn af Odin og stedbror i Thor. I Thor: The Dark Verden Thor spørge Loke om hjælp, trods hans fjende, for at besejre Malekith og hans hær af mørke alfer. På Jorden skjuler fyrste Agard hans identitet under navnet Dr. Donald Blake. Den tegneseriefigur blev skabt af Stan Lee, med Larry Lieber og Jack Kirby.. Her har du sorte og hvide billeder på linje Thor for at male og farve i dansk uden at skulle downloade noget eller installere noget på din computer. Nye tegninger af Thor! og de bedste børns tegninger. . Farvelægning sider Thor, som du kan male fra din computer eller printe dem ud og farve dem med hånden. Også du kan downloade til din computer billedet til at udskrive og farve alle de gange, du ønsker.