ALT DE LA IMAGEN

Tennisbold og Ketcher

Tennis Malebøger

Tennisbold og Ketcher

Tennisbold og Ketcher

Tennisbold og Ketcher farvestoffer side

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

På denne tegning kan du se en tennis-og en ketsjer bold, som er de væsentlige elementer, du har brug for at spille en omgang tennis med en ven. En tennisbane ville også være vigtigt med et net i midten af ​​retten, for at være i stand til at spille der. Hvis du ikke har alle de nødvendige ting endnu, kan du farve denne tennis tegningen, indtil du har alt hvad du behøver for at spille i det virkelige liv.

gange malet:

Denne farvestoffer side er blevet malet 7260 gange online. Ranking 0 i De bedste farvestoffer sider.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad malerne tænker på hver farvestoffer side. Denne farvestoffer side har en rating på andre brugere af 5.

Bedøm dette billede

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 24 brugernes meninger

MALING
Malede 7260 gange
HENT HVID TEGNING
Tennisbold og Ketcher
Farvelægning side af Tennisbold og Ketcher

Farvelægning side af en bold og en tennisketsjer, de væsentlige ting er nødvendige for at spille tennis. Tennis er en sport for 2 eller 4 spillere, hvor en bold er ramt med en ketcher for at sende den til den anden side af banen, så man undgår nedbrud bolden på nettet, der er i midten af banen.

Lad os male Tennisbold og Ketcher farvestoffer side Kan du lide Tennis farvelægning sider? Dette er et billede af Tennisbold og Ketcher til farve eller maling online fra din browser uden at skulle downloade eller installere noget, er absolut sikker. Herfra kan du male gratis Tennisbold og Ketcher farvelægning side den Tennis. Alle børn som håndværk og aktiviteter i hjemmet, såsom Tennisbold og Ketcher farvestoffer side er Dansk og er relateret til Tennis. Vores tegning af Tennisbold og Ketcher er en af ​​de bedste tegninger og billeder at male på Tennis at du får, og du kan dele den med dine venner og kontakter på sociale netværk. Du kan udskrive sort og hvid tegning af Tennisbold og Ketcher invitere dig til at prøve, og derefter farve det med farvede markører eller voks papir, lære om det og dele det i kommentarerne, vise det til dine venner. Det er en sjov og lærerig aktivitet for børn, som hjælper dem med at udvikle motorik og koordination og samtidig have det sjovt.

TILBAGE

Tennis fleste malede sider

Tennisketsjer
5
5 af 10 - 13 stemmer
Malede
7321
gange

Denne sjove tennisketsjer har sit eget liv, og du kan farve det som du vil takket være vores farvestoffer side af en tegneserie tennisketsjer. Denne ketcher er udstyret med en tennis hætte som professionelle spillere, og hoppe til at ramme tennisbold og strejke tilbage. Hvis du kan lide at spille tennis vil du helt sikkert kunne lide dette tennisketsjer farvelægning side i tegneserie stil.

Rafa Nadal
5
5 af 10 - 30 stemmer
Malede
6988
gange

Denne tegning i høj kontrast bringer dig et portræt af Rafa Nadal, den spanske tennisstjerne, så du kan farvelægge hans portræt i vores web, uden at skulle installere noget. Du kan også hente tegningen i blank for at være i stand til at udskrive det på et ark papir, inden farvning det. På den måde, med jer malerier, kan du lave en tegning af Rafa Nadal, som du senere vil være i stand ti ...

Tennisspiller
6
6 af 10 - 12 stemmer
Malede
6838
gange

I denne farvelægning side kan du se en professionel tennisspiller med slut spark position. Tennis er en meget komplet sport, og kræver at have en fysisk fit, fordi tenniskampe kan vare flere timer. Sport i almindelighed hjælper til at få et godt helbred, fordi motion holder vores muskler stærke og sunde.