ALT DE LA IMAGEN

Rafa Nadal

Tennis Malebøger

Rafa Nadal

Rafa Nadal

Rafa Nadal farvestoffer side

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne tegning i høj kontrast bringer dig et portræt af Rafa Nadal, den spanske tennisstjerne, så du kan farvelægge hans portræt i vores web, uden at skulle installere noget. Du kan også hente tegningen i blank for at være i stand til at udskrive det på et ark papir, inden farvning det. På den måde, med jer malerier, kan du lave en tegning af Rafa Nadal, som du senere vil være i stand til at placere hvor som helst du vil, eller dekorere noget med det. Rafael Nadal kommer til din computer i form af denne moderne tegning med masser af stil og elegance, for dig at beslutte, hvilken farve vil være hans pandebånd denne gang, og kombinere det med farven på hans skjorte. Tror du, at de farver, du vælger, vil behage Rafa? Der er ingen mulighed for at vide det, men du er helt sikkert en stor kunstner.

gange malet:

Denne farvestoffer side er blevet malet 6988 gange online. Ranking 0 i De bedste farvestoffer sider.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad malerne tænker på hver farvestoffer side. Denne farvestoffer side har en rating på andre brugere af 5.

Bedøm dette billede

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 30 brugernes meninger

MALING
Malede 6988 gange
HENT HVID TEGNING
Rafa Nadal
Farvelægning side af Rafa Nadal

På denne tegning vises ansigt Rafa Nadal i en vektor design klar til at blive farvet. Sammen med nogle andre Rafa Nadal tegninger, kan du også finde flere tennis tegninger og masser af andre sportsgrene, som du vil være i stand til at tilbringe en sjov tid, farvelægge tegningerne, som du kan lide mest. Rafael Nadal er, på trods af sin unge alder, en enorm henvisning i sport på verdensplan, specielt tennis. Da han var barn, han hurtigt bevist sit engagement i denne sport, og hans personlige trænere og familie bemærket, at han havde lethed bevæger sig rundt en tennisbane. Snart små turneringer var for lille til ham, og han holdt stigende kategorier meget hurtigt. I et par år havde han nået den højeste kategori inden for professionel tennis, konkurrerer mod andre højt rangerede professionelle tennisspillere som Roger Federer, Andy Murray, Feliciano López eller David Ferrer. I dag, Nadal er tennisspiller i Spanien med det største antal individuelle titler, 55 indtil midten 2013 og er den spanske mand, der har varet den længste i No 1 verden Raking af ATP (Association of Tennis Professionals). Hvis du er en god fan af denne mallorcanske tennisspiller, kan du ikke gå glip af disse farvestoffer sider i denne sportsmand, som vi viser dig her.

Lad os male Rafa Nadal farvestoffer side Kan du lide Tennis farvelægning sider? Dette er et billede af Rafa Nadal til farve eller maling online fra din browser uden at skulle downloade eller installere noget, er absolut sikker. Herfra kan du male gratis Rafa Nadal farvelægning side den Tennis. Alle børn som håndværk og aktiviteter i hjemmet, såsom Rafa Nadal farvestoffer side er Dansk og er relateret til Tennis. Vores tegning af Rafa Nadal er en af ​​de bedste tegninger og billeder at male på Tennis at du får, og du kan dele den med dine venner og kontakter på sociale netværk. Du kan udskrive sort og hvid tegning af Rafa Nadal invitere dig til at prøve, og derefter farve det med farvede markører eller voks papir, lære om det og dele det i kommentarerne, vise det til dine venner. Det er en sjov og lærerig aktivitet for børn, som hjælper dem med at udvikle motorik og koordination og samtidig have det sjovt.

TILBAGE

Tennis fleste malede sider

Tennisketsjer
5
5 af 10 - 13 stemmer
Malede
7321
gange

Denne sjove tennisketsjer har sit eget liv, og du kan farve det som du vil takket være vores farvestoffer side af en tegneserie tennisketsjer. Denne ketcher er udstyret med en tennis hætte som professionelle spillere, og hoppe til at ramme tennisbold og strejke tilbage. Hvis du kan lide at spille tennis vil du helt sikkert kunne lide dette tennisketsjer farvelægning side i tegneserie stil.

Tennisbold og Ketcher
5
5 af 10 - 24 stemmer
Malede
7259
gange

På denne tegning kan du se en tennis-og en ketsjer bold, som er de væsentlige elementer, du har brug for at spille en omgang tennis med en ven. En tennisbane ville også være vigtigt med et net i midten af ​​retten, for at være i stand til at spille der. Hvis du ikke har alle de nødvendige ting endnu, kan du farve denne tennis tegningen, indtil du har alt hvad du behøver for at s ...

Tennisspiller
6
6 af 10 - 12 stemmer
Malede
6838
gange

I denne farvelægning side kan du se en professionel tennisspiller med slut spark position. Tennis er en meget komplet sport, og kræver at have en fysisk fit, fordi tenniskampe kan vare flere timer. Sport i almindelighed hjælper til at få et godt helbred, fordi motion holder vores muskler stærke og sunde.