ALT DE LA IMAGEN

Star Wars

Farvelægning design af Star Wars

Star Wars Farvelægning Sider

Star Wars Malebøger for dig at male farver og have det sjovt hver dag fra vores hjemmeside at give farve til sort-hvide billeder. Din online fritid og underholdning område.

Star Wars farvning billeder

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefalet Star Wars farvestoffer side

R2-D2 og C-3PO farvestoffer side

R2-D2 og C-3PO farvestoffer side

Nu kan du farve de flotteste film droids! Her kan du se R2-D2, en astromech droid og C-3PO, en protokol droid, designet af Anakin Skywalker til at hjælpe mennesker. De mødtes for første gang på Tatooine på Anakin hjem. Siden da, ofte tilfældigt, har været involveret i mange farlige situationer, men de altid formår at komme helskindet fra de ... Læs mere

Star Wars Malebøger til online maling

Star Wars Malebøger

Nyt i Star Wars

Star Wars

Malebøger gratis på dansk om Star Wars og hermed beslægtede Kan du lide film Star Wars? Sikkert ja, og i dette store galleri kan du finde de bedste farvelægning sider i denne filmserie. Her kan du vælge mellem Jedi, forsvarerne af den Galaktiske Republik eller Sith, Jedi, der er gået til den mørke side. Du kan også finde de forskellige racer, som bebor planeterne i galaksen, og robotter, droider og rumskibe, der er fremstillet til brug i dagligdags opgaver eller militære formål. Gå ikke glip af disse tomme tegninger, klar til at blive farvet, og lave din egen samling af billeder farvet af dig selv af Star Wars, filmen sagaen af George Lucas og Lucasfilm. Kampen mellem Republikken og Imperiet venter dig!

Star Wars Malebøger til at male farverige billeder på internettet gratis. Printable billeder af Star Wars. Star Wars er en serie af science fiction-film. Oprindeligt var det en trilogi, som senere blev udvidet til en anden prequel trilogi. Skaberen af ​​denne saga er George Lucas, og filmene er kommet verdensberømte figurer som Luke Skywalker, Anakin Skywalker (der ville blive Darth Vader), Mester Yoda, Darth Maul, den Eewoks, Prinsesse Leia, dronning Amidala, Obi-Wan Kenobi, Chewbacca, Han Solo, C3PO, R2D2 og Jar Jar Binks, blandt mange andre tegn. Rumfartøjer er også stjerner af de film, som X-Wing fighter, Millenium Falcon eller Tie Fighter, og også vigtige er stormtropper.. Her har du sorte og hvide billeder på linje Star Wars for at male og farve i dansk uden at skulle downloade noget eller installere noget på din computer. Nye tegninger af Star Wars! og de bedste børns tegninger. . Farvelægning sider Star Wars, som du kan male fra din computer eller printe dem ud og farve dem med hånden. Også du kan downloade til din computer billedet til at udskrive og farve alle de gange, du ønsker.