ALT DE LA IMAGEN

Smølferne 2

Farvelægning design af Smølferne 2

Smølferne 2 Farvelægning Sider

Smølferne 2 Malebøger for dig at male farver og have det sjovt hver dag fra vores hjemmeside at give farve til sort-hvide billeder. Din online fritid og underholdning område.

Smølferne 2 farvning billeder

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefalet Smølferne 2 farvestoffer side

Smølferne 2 Tegn farvestoffer side

Smølferne 2 Tegn farvestoffer side

Sikkert du kender de tegn, der vises i den anden film af Smølferne. I denne farvelægning side kan du se naughties Vexy og Hackus, der står bag Smurfette. Bag dem er Papa Smølf, hvem du vil genkende ham ved skægget, og Klodset Smølf siden af ​​ham. Alle af dem har blå hud undtagen naughties, har de det blege. Deres hatte er ikke h ... Læs mere

Smølferne 2 Malebøger til online maling

Smølferne 2 Malebøger

Nyt i Smølferne 2

Smølferne 2

Malebøger gratis på dansk om Smølferne 2 og hermed beslægtede Smølferne afkast på 3D til det store lærred Smølferne 2! Og nu kan du også farve deres sjove farvelægning sider hovedpersoner som Papa Smølf, Smølfine, Grumpy Smølf, hjernemæssig Smølf eller Vaskeskab Smølf, men også ledsaget af Vexy og Hackus de Naughties. Den blå farve vil fylde dine tegninger! Selv hvis du foretrækker det, kan du bruge et andet farver for at give et frisk look til tegnene i filmen. På dette tidspunkt, vil de små Smølferne lever et fantastisk eventyr, der vil tage dem til Paris, som det burde forene sig for at finde Smølfine, som er forsvundet på grund af Gargamel. Tak for disse Smølferne 2 farve sider, du vil være i stand til fuldt ud at nyde den nye spillefilm, der kombinerer levende skuespillere med 3D animation tegn.

Smølferne 2 Malebøger til at male farverige billeder på internettet gratis. Printable billeder af Smølferne 2. Smølferne 2 film, udgivet i august 2013 er en efterfølger til filmen Smølferne, udgivet i 2011. Direktøren for begge film, Raja Gosnell, er vendt tilbage til at have den originale cast, indarbejde nye stemme skuespillere i rollerne for Vexy og Hackus, Christina Ricci og JB Smoove hhv. Smølferne have hjælp fra deres menneskelige venner, at Patrick og Grace Winslow, står Gargamel igen og undgå at udføre hans onde planer. For at gøre dette, bør de gå til Paris for at redde Smølfine. Med farve sider finder du denne kategori kan du male dine egne tegninger af Smølferne, enten på din computer med vores online-ansøgning, eller udskrivning tegninger til farve på et ark papir med maling, farveblyanter eller markører.. Her har du sorte og hvide billeder på linje Smølferne 2 for at male og farve i dansk uden at skulle downloade noget eller installere noget på din computer. Nye tegninger af Smølferne 2! og de bedste børns tegninger. . Farvelægning sider Smølferne 2, som du kan male fra din computer eller printe dem ud og farve dem med hånden. Også du kan downloade til din computer billedet til at udskrive og farve alle de gange, du ønsker.