ALT DE LA IMAGEN

Yveltal

Pokemon Malebøger

Yveltal

Yveltal

Yveltal farvestoffer side

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

For fans af verden Pokémon, bringer vi dig denne farvelægning side i en tegning af Yveltal den nye legendariske Pokémon hovedperson i Pokémon Y, der vil komme ud for Pokémon X for den bærbare konsol Nintendo 3DS. Du kan nu farvelægge Yveltal som du vil, og begynde at nyde den sjette generation Pokémon, eller generation VI.

gange malet:

Denne farvestoffer side er blevet malet 10030 gange online. Ranking 0 i De bedste farvestoffer sider.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad malerne tænker på hver farvestoffer side. Denne farvestoffer side har en rating på andre brugere af 7.

Bedøm dette billede

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 136 brugernes meninger

MALING
Malede 10030 gange
HENT HVID TEGNING
Yveltal
Farvelægning side af Yveltal

Farvelægning side af Yveltal, en legendarisk Pokémon fra den sjette generation. Det er den Pokémon, der vil stjerne den nye Pokémon Y version, som vil komme ud til butikker ved siden af ​​Pokémon X til Nintendo 3DS. Ylveltal fjende er Xerneas, de andre legendariske Pokémon, der er lidt ligesom en hjort. Nyd farvelægning Yveltal, den flyvende Pokémon.

Lad os male Yveltal farvestoffer side Kan du lide Pokemon farvelægning sider? Dette er et billede af Yveltal til farve eller maling online fra din browser uden at skulle downloade eller installere noget, er absolut sikker. Herfra kan du male gratis Yveltal farvelægning side den Pokemon. Alle børn som håndværk og aktiviteter i hjemmet, såsom Yveltal farvestoffer side er Dansk og er relateret til Pokemon. Vores tegning af Yveltal er en af ​​de bedste tegninger og billeder at male på Pokemon at du får, og du kan dele den med dine venner og kontakter på sociale netværk. Du kan udskrive sort og hvid tegning af Yveltal invitere dig til at prøve, og derefter farve det med farvede markører eller voks papir, lære om det og dele det i kommentarerne, vise det til dine venner. Det er en sjov og lærerig aktivitet for børn, som hjælper dem med at udvikle motorik og koordination og samtidig have det sjovt.

TILBAGE

Pokemon fleste malede sider

Pikachu
5
5 af 10 - 240 stemmer
Malede
11865
gange

Nu kan du farve online Pikachu, de uadskillelige Ash Pokemon. Siden Ash Ketchum begyndte sin rejse fra Pallet Town, Pikachu altid fulgte ham rundt om i verden, vender samle de bedste Pokemon trænere, selv vinde Pokemon League. Nu kan du farve som du vil Pikachu, kan du endda udskrive det. Nyd Pikachu farvelægning side. Pikachu er en af de fiktive Pokémon-arter fra den berømte Pokémon-mediafra ...

Xerneas
7
7 af 10 - 121 stemmer
Malede
9839
gange

Hvis du er en god fan af verden Pokémon, bringer vi dig denne farvelægning side i en tegning af Xerneas den nye legendariske Pokémon hovedperson i Pokémon X, som vil komme ud for Pokémon Y for den bærbare konsol Nintendo 3DS. Du kan nu farve Xerneas som du vil, og begynde at nyde den sjette generation Pokémon, eller generation VI.

Charizard
5
5 af 10 - 101 stemmer
Malede
9555
gange

Nu kan du farve Charizard, # 006 Pokemon i den første generation af spil Pokemon Rød og Blå. Charizard er den seneste udvikling af Charmander og Charmeleon. I dette billede kan du se farve Charizard flyve med vinger forlænget, og en flamme strømmer fra dens hale. Teste nye farvekombinationer at opfinde din egen version af Charizard.