ALT DE LA IMAGEN

Xerneas

Pokemon Malebøger

Xerneas

Xerneas

Xerneas farvestoffer side

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hvis du er en god fan af verden Pokémon, bringer vi dig denne farvelægning side i en tegning af Xerneas den nye legendariske Pokémon hovedperson i Pokémon X, som vil komme ud for Pokémon Y for den bærbare konsol Nintendo 3DS. Du kan nu farve Xerneas som du vil, og begynde at nyde den sjette generation Pokémon, eller generation VI.

gange malet:

Denne farvestoffer side er blevet malet 9839 gange online. Ranking 0 i De bedste farvestoffer sider.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad malerne tænker på hver farvestoffer side. Denne farvestoffer side har en rating på andre brugere af 7.

Bedøm dette billede

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 121 brugernes meninger

MALING
Malede 9839 gange
HENT HVID TEGNING
Xerneas
Farvelægning side af Xerneas

Farvelægning side af Xerneas, en legendarisk Pokémon fra den sjette generation. Det er den Pokémon, der vil stjerne den nye Pokémon X version, som vil komme ud til butikker ved siden af ​​Pokémon Y til Nintendo 3DS. Xernea fjende er Yveltal de andre legendariske Pokémon. Nyd farvelægning Xerneas, hjorte Pokémon.

Lad os male Xerneas farvestoffer side Kan du lide Pokemon farvelægning sider? Dette er et billede af Xerneas til farve eller maling online fra din browser uden at skulle downloade eller installere noget, er absolut sikker. Herfra kan du male gratis Xerneas farvelægning side den Pokemon. Alle børn som håndværk og aktiviteter i hjemmet, såsom Xerneas farvestoffer side er Dansk og er relateret til Pokemon. Vores tegning af Xerneas er en af ​​de bedste tegninger og billeder at male på Pokemon at du får, og du kan dele den med dine venner og kontakter på sociale netværk. Du kan udskrive sort og hvid tegning af Xerneas invitere dig til at prøve, og derefter farve det med farvede markører eller voks papir, lære om det og dele det i kommentarerne, vise det til dine venner. Det er en sjov og lærerig aktivitet for børn, som hjælper dem med at udvikle motorik og koordination og samtidig have det sjovt.

TILBAGE

Pokemon fleste malede sider

Pikachu
5
5 af 10 - 240 stemmer
Malede
11865
gange

Nu kan du farve online Pikachu, de uadskillelige Ash Pokemon. Siden Ash Ketchum begyndte sin rejse fra Pallet Town, Pikachu altid fulgte ham rundt om i verden, vender samle de bedste Pokemon trænere, selv vinde Pokemon League. Nu kan du farve som du vil Pikachu, kan du endda udskrive det. Nyd Pikachu farvelægning side. Pikachu er en af de fiktive Pokémon-arter fra den berømte Pokémon-mediafra ...

Yveltal
7
7 af 10 - 136 stemmer
Malede
10030
gange

For fans af verden Pokémon, bringer vi dig denne farvelægning side i en tegning af Yveltal den nye legendariske Pokémon hovedperson i Pokémon Y, der vil komme ud for Pokémon X for den bærbare konsol Nintendo 3DS. Du kan nu farvelægge Yveltal som du vil, og begynde at nyde den sjette generation Pokémon, eller generation VI.

Charizard
5
5 af 10 - 101 stemmer
Malede
9555
gange

Nu kan du farve Charizard, # 006 Pokemon i den første generation af spil Pokemon Rød og Blå. Charizard er den seneste udvikling af Charmander og Charmeleon. I dette billede kan du se farve Charizard flyve med vinger forlænget, og en flamme strømmer fra dens hale. Teste nye farvekombinationer at opfinde din egen version af Charizard.