ALT DE LA IMAGEN

Psyduck

Pokemon Malebøger

Psyduck

Psyduck

Psyduck farvestoffer side

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Psyduck # 54 er en af ​​de sjoveste og mest absurde Pokémon der. Psyduck er en type vand Pokemon af første generation med nogle af psykiske typen træk. Misty var hendes træner, og selvom tilsyneladende ikke meget stærk, undertiden unleashed al sin magt efter at have lidt en alvorlig hovedpine. Hvis du kunne lide Psyduck, kan du farve det nu.

gange malet:

Denne farvestoffer side er blevet malet 6920 gange online. Ranking 0 i De bedste farvestoffer sider.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad malerne tænker på hver farvestoffer side. Denne farvestoffer side har en rating på andre brugere af 6.

Bedøm dette billede

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 37 brugernes meninger

MALING
Malede 6920 gange
HENT HVID TEGNING
Psyduck
Farvelægning side af Psyduck

Psyduck farvelægning side. Psyduck er den 54. Pokémon af første generation tegneserie. Oprindeligt Pokémon dukket op som et videospil, og efter en vellykket sprang til andre platforme, såsom tv-serier eller linje af legetøj og produkter.

Lad os male Psyduck farvestoffer side Kan du lide Pokemon farvelægning sider? Dette er et billede af Psyduck til farve eller maling online fra din browser uden at skulle downloade eller installere noget, er absolut sikker. Herfra kan du male gratis Psyduck farvelægning side den Pokemon. Alle børn som håndværk og aktiviteter i hjemmet, såsom Psyduck farvestoffer side er Dansk og er relateret til Pokemon. Vores tegning af Psyduck er en af ​​de bedste tegninger og billeder at male på Pokemon at du får, og du kan dele den med dine venner og kontakter på sociale netværk. Du kan udskrive sort og hvid tegning af Psyduck invitere dig til at prøve, og derefter farve det med farvede markører eller voks papir, lære om det og dele det i kommentarerne, vise det til dine venner. Det er en sjov og lærerig aktivitet for børn, som hjælper dem med at udvikle motorik og koordination og samtidig have det sjovt.

TILBAGE

Pokemon fleste malede sider

Pikachu
5
5 af 10 - 240 stemmer
Malede
11865
gange

Nu kan du farve online Pikachu, de uadskillelige Ash Pokemon. Siden Ash Ketchum begyndte sin rejse fra Pallet Town, Pikachu altid fulgte ham rundt om i verden, vender samle de bedste Pokemon trænere, selv vinde Pokemon League. Nu kan du farve som du vil Pikachu, kan du endda udskrive det. Nyd Pikachu farvelægning side. Pikachu er en af de fiktive Pokémon-arter fra den berømte Pokémon-mediafra ...

Yveltal
7
7 af 10 - 136 stemmer
Malede
10030
gange

For fans af verden Pokémon, bringer vi dig denne farvelægning side i en tegning af Yveltal den nye legendariske Pokémon hovedperson i Pokémon Y, der vil komme ud for Pokémon X for den bærbare konsol Nintendo 3DS. Du kan nu farvelægge Yveltal som du vil, og begynde at nyde den sjette generation Pokémon, eller generation VI.

Xerneas
7
7 af 10 - 121 stemmer
Malede
9839
gange

Hvis du er en god fan af verden Pokémon, bringer vi dig denne farvelægning side i en tegning af Xerneas den nye legendariske Pokémon hovedperson i Pokémon X, som vil komme ud for Pokémon Y for den bærbare konsol Nintendo 3DS. Du kan nu farve Xerneas som du vil, og begynde at nyde den sjette generation Pokémon, eller generation VI.