ALT DE LA IMAGEN

Greninja

Pokemon Malebøger

Greninja

Greninja

Greninja farvestoffer side

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne særegne Pokemon af den sjette generation er Greninja. Dette er den tredje og sidste evolution af Froakie, en af ​​tre starter Pokémon Pokémon X og Y. Det er meget adræt og hurtig, og hans navn er en blanding mellem Grenouille (frø på fransk) og ninja. Denne Pokémon er en vand / skummel type og dens lange tunge er omkring halsen som et tørklæde. Dette giver en meget ligner en ninja kig dækker hans ansigt. Hans krop er blå, og tungen har en lyserød tone, men du kan oprette din egen version af Greninja farve tegningen med andre farver. Nyd den nye generation af Pokémon anime med vores nye farve. Du kan dekorere dit værelse med de billeder, du maler!

gange malet:

Denne farvestoffer side er blevet malet 9032 gange online. Ranking 0 i De bedste farvestoffer sider.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad malerne tænker på hver farvestoffer side. Denne farvestoffer side har en rating på andre brugere af 7.

Bedøm dette billede

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 137 brugernes meninger

MALING
Malede 9032 gange
HENT HVID TEGNING
Greninja
Farvelægning side af Greninja

Farvestoffer side af Greninja, udviklingen i Frogadier og Froakie.

Lad os male Greninja farvestoffer side Kan du lide Pokemon farvelægning sider? Dette er et billede af Greninja til farve eller maling online fra din browser uden at skulle downloade eller installere noget, er absolut sikker. Herfra kan du male gratis Greninja farvelægning side den Pokemon. Alle børn som håndværk og aktiviteter i hjemmet, såsom Greninja farvestoffer side er Dansk og er relateret til Pokemon. Vores tegning af Greninja er en af ​​de bedste tegninger og billeder at male på Pokemon at du får, og du kan dele den med dine venner og kontakter på sociale netværk. Du kan udskrive sort og hvid tegning af Greninja invitere dig til at prøve, og derefter farve det med farvede markører eller voks papir, lære om det og dele det i kommentarerne, vise det til dine venner. Det er en sjov og lærerig aktivitet for børn, som hjælper dem med at udvikle motorik og koordination og samtidig have det sjovt.

TILBAGE

Pokemon fleste malede sider

Pikachu
5
5 af 10 - 240 stemmer
Malede
11865
gange

Nu kan du farve online Pikachu, de uadskillelige Ash Pokemon. Siden Ash Ketchum begyndte sin rejse fra Pallet Town, Pikachu altid fulgte ham rundt om i verden, vender samle de bedste Pokemon trænere, selv vinde Pokemon League. Nu kan du farve som du vil Pikachu, kan du endda udskrive det. Nyd Pikachu farvelægning side. Pikachu er en af de fiktive Pokémon-arter fra den berømte Pokémon-mediafra ...

Yveltal
7
7 af 10 - 136 stemmer
Malede
10030
gange

For fans af verden Pokémon, bringer vi dig denne farvelægning side i en tegning af Yveltal den nye legendariske Pokémon hovedperson i Pokémon Y, der vil komme ud for Pokémon X for den bærbare konsol Nintendo 3DS. Du kan nu farvelægge Yveltal som du vil, og begynde at nyde den sjette generation Pokémon, eller generation VI.

Xerneas
7
7 af 10 - 121 stemmer
Malede
9839
gange

Hvis du er en god fan af verden Pokémon, bringer vi dig denne farvelægning side i en tegning af Xerneas den nye legendariske Pokémon hovedperson i Pokémon X, som vil komme ud for Pokémon Y for den bærbare konsol Nintendo 3DS. Du kan nu farve Xerneas som du vil, og begynde at nyde den sjette generation Pokémon, eller generation VI.