ALT DE LA IMAGEN

Dialga

Pokemon Malebøger

Dialga

Dialga

Dialga farvestoffer side

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Farve # 483 Dialga, den legendariske Pokémon af Sinnoh fjerde generation. Dialga er en del af dragen trio, sammen med Palkia og Giratina. Det er en stål-typen Pokemon med en diamant lag, der dækker kroppen, og er ansvarlig for at kontrollere den tid og kontinuitet. Hvis du kan lide Pokémon, kan du ikke glemme at farve Dialga, diamant drage.

gange malet:

Denne farvestoffer side er blevet malet 7059 gange online. Ranking 0 i De bedste farvestoffer sider.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad malerne tænker på hver farvestoffer side. Denne farvestoffer side har en rating på andre brugere af 6.

Bedøm dette billede

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 57 brugernes meninger

MALING
Malede 7059 gange
HENT HVID TEGNING
Dialga
Farvelægning side af Dialga

Farvestoffer side af Dialga # 483, diamant dragen tidtager. Dialga er en legendarisk Pokémon og siden Giratina og Palkia tilsammen dragen trio. Denne Pokemon er den ene, der kommer ud på forsiden af ​​Pokemon Diamant.

Lad os male Dialga farvestoffer side Kan du lide Pokemon farvelægning sider? Dette er et billede af Dialga til farve eller maling online fra din browser uden at skulle downloade eller installere noget, er absolut sikker. Herfra kan du male gratis Dialga farvelægning side den Pokemon. Alle børn som håndværk og aktiviteter i hjemmet, såsom Dialga farvestoffer side er Dansk og er relateret til Pokemon. Vores tegning af Dialga er en af ​​de bedste tegninger og billeder at male på Pokemon at du får, og du kan dele den med dine venner og kontakter på sociale netværk. Du kan udskrive sort og hvid tegning af Dialga invitere dig til at prøve, og derefter farve det med farvede markører eller voks papir, lære om det og dele det i kommentarerne, vise det til dine venner. Det er en sjov og lærerig aktivitet for børn, som hjælper dem med at udvikle motorik og koordination og samtidig have det sjovt.

TILBAGE

Pokemon fleste malede sider

Pikachu
5
5 af 10 - 240 stemmer
Malede
11865
gange

Nu kan du farve online Pikachu, de uadskillelige Ash Pokemon. Siden Ash Ketchum begyndte sin rejse fra Pallet Town, Pikachu altid fulgte ham rundt om i verden, vender samle de bedste Pokemon trænere, selv vinde Pokemon League. Nu kan du farve som du vil Pikachu, kan du endda udskrive det. Nyd Pikachu farvelægning side. Pikachu er en af de fiktive Pokémon-arter fra den berømte Pokémon-mediafra ...

Yveltal
7
7 af 10 - 136 stemmer
Malede
10030
gange

For fans af verden Pokémon, bringer vi dig denne farvelægning side i en tegning af Yveltal den nye legendariske Pokémon hovedperson i Pokémon Y, der vil komme ud for Pokémon X for den bærbare konsol Nintendo 3DS. Du kan nu farvelægge Yveltal som du vil, og begynde at nyde den sjette generation Pokémon, eller generation VI.

Xerneas
7
7 af 10 - 121 stemmer
Malede
9839
gange

Hvis du er en god fan af verden Pokémon, bringer vi dig denne farvelægning side i en tegning af Xerneas den nye legendariske Pokémon hovedperson i Pokémon X, som vil komme ud for Pokémon Y for den bærbare konsol Nintendo 3DS. Du kan nu farve Xerneas som du vil, og begynde at nyde den sjette generation Pokémon, eller generation VI.