ALT DE LA IMAGEN

Delphox

Pokemon Malebøger

Delphox

Delphox

Delphox farvestoffer side

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hvis du fortsætter med at spille nye spil Pokémon Y og Pokémon X, her bringer vi dig Delphox. Denne Pokémon er den tredje evolution af Fennekin, en af ​​tre starter Pokémon. De karakteristiske farver Delphox er gule, røde og orange. Dette er fordi det er en brand typen Pokémon, men det er også psykisk type. Denne karakter af Pokémon anime-serien hører til den sjette generation, og er baseret på en ræv. Blandt de Delphox mest kraftfulde angreb er mystiske ild eller brand blast, som er brand-type, eller fremtidige syn og magi værelse, som er psykisk type. Hvis dette er den første Pokémon du ville vælge, skal du ikke tøve med at farve din egen version af denne farvelægning side af Delphox. evolution af Frogadier og Froakie.

gange malet:

Denne farvestoffer side er blevet malet 6514 gange online. Ranking 0 i De bedste farvestoffer sider.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad malerne tænker på hver farvestoffer side. Denne farvestoffer side har en rating på andre brugere af 7.

Bedøm dette billede

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 18 brugernes meninger

MALING
Malede 6514 gange
HENT HVID TEGNING
Delphox
Farvelægning side af Delphox

Farve Delphox som du ønsker, den tredje evolution af Fennekin og Braixen i Pokémon X og Y.

Lad os male Delphox farvestoffer side Kan du lide Pokemon farvelægning sider? Dette er et billede af Delphox til farve eller maling online fra din browser uden at skulle downloade eller installere noget, er absolut sikker. Herfra kan du male gratis Delphox farvelægning side den Pokemon. Alle børn som håndværk og aktiviteter i hjemmet, såsom Delphox farvestoffer side er Dansk og er relateret til Pokemon. Vores tegning af Delphox er en af ​​de bedste tegninger og billeder at male på Pokemon at du får, og du kan dele den med dine venner og kontakter på sociale netværk. Du kan udskrive sort og hvid tegning af Delphox invitere dig til at prøve, og derefter farve det med farvede markører eller voks papir, lære om det og dele det i kommentarerne, vise det til dine venner. Det er en sjov og lærerig aktivitet for børn, som hjælper dem med at udvikle motorik og koordination og samtidig have det sjovt.

TILBAGE

Pokemon fleste malede sider

Pikachu
5
5 af 10 - 240 stemmer
Malede
11865
gange

Nu kan du farve online Pikachu, de uadskillelige Ash Pokemon. Siden Ash Ketchum begyndte sin rejse fra Pallet Town, Pikachu altid fulgte ham rundt om i verden, vender samle de bedste Pokemon trænere, selv vinde Pokemon League. Nu kan du farve som du vil Pikachu, kan du endda udskrive det. Nyd Pikachu farvelægning side. Pikachu er en af de fiktive Pokémon-arter fra den berømte Pokémon-mediafra ...

Yveltal
7
7 af 10 - 136 stemmer
Malede
10030
gange

For fans af verden Pokémon, bringer vi dig denne farvelægning side i en tegning af Yveltal den nye legendariske Pokémon hovedperson i Pokémon Y, der vil komme ud for Pokémon X for den bærbare konsol Nintendo 3DS. Du kan nu farvelægge Yveltal som du vil, og begynde at nyde den sjette generation Pokémon, eller generation VI.

Xerneas
7
7 af 10 - 121 stemmer
Malede
9839
gange

Hvis du er en god fan af verden Pokémon, bringer vi dig denne farvelægning side i en tegning af Xerneas den nye legendariske Pokémon hovedperson i Pokémon X, som vil komme ud for Pokémon Y for den bærbare konsol Nintendo 3DS. Du kan nu farve Xerneas som du vil, og begynde at nyde den sjette generation Pokémon, eller generation VI.