ALT DE LA IMAGEN

Hjerte, pil og rul

Kærlighed Malebøger

Hjerte, pil og rul

Hjerte, pil og rul

Hjerte, pil og rul farvestoffer side

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En tegning for romantikere, med et hjerte pakket ind i en rulle og gennemboret af en pil. Hjerterne, der er et symbol på kærlighed, ofte synes gennemboret af pile som et symbol på forelskelse. Ifølge legenden, at Amor skydning pile efter elskende falde dem i kærlighed. Så når to mennesker er forelskede, de siger, at de har følt et crush. Denne tegning er også et flot design for en tatovering, fordi det har en form og en meget karakteristisk stil af denne type eller denne teknik. Enhver, der er i kærlighed ville gerne male denne smukke illustration, og med denne unge børn lærer fra en ung alder at have nice følelser for andre mennesker.

gange malet:

Denne farvestoffer side er blevet malet 6734 gange online. Ranking 0 i De bedste farvestoffer sider.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad malerne tænker på hver farvestoffer side. Denne farvestoffer side har en rating på andre brugere af 7.

Bedøm dette billede

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 35 brugernes meninger

MALING
Malede 6734 gange
HENT HVID TEGNING
Hjerte, pil og rul
Farvelægning side af Hjerte, pil og rul

Hjertet symbolet er et ikonisk og forenklet måde at repræsentere i hjertet, og symboliserer de mest passionerede og intense følelser. Det er vejen til grafisk repræsentere romantik, som er undertiden ledsaget af blomster, bånd og andre elementer, der hjælper til at udtrykke følelser. I dette tilfælde vises også med en rulle, der giver udseende af elegance og skrøbelighed, hvor du kan skrive navnet på din elskede. Tegningerne af kærlighed er en god måde at formidle romantik og forbedre positive følelser blandt børn. De kan også være en stor hjælp for Valentine aktiviteter for børn at skabe deres egne lykønskningskort på Valentinsdag. Disse tegninger kan være farvet online på vores hjemmeside eller udskrives på et ark papir for at tage den med overalt.

Lad os male Hjerte, pil og rul farvestoffer side Kan du lide Kærlighed farvelægning sider? Dette er et billede af Hjerte, pil og rul til farve eller maling online fra din browser uden at skulle downloade eller installere noget, er absolut sikker. Herfra kan du male gratis Hjerte, pil og rul farvelægning side den Kærlighed. Alle børn som håndværk og aktiviteter i hjemmet, såsom Hjerte, pil og rul farvestoffer side er Dansk og er relateret til Kærlighed. Vores tegning af Hjerte, pil og rul er en af ​​de bedste tegninger og billeder at male på Kærlighed at du får, og du kan dele den med dine venner og kontakter på sociale netværk. Du kan udskrive sort og hvid tegning af Hjerte, pil og rul invitere dig til at prøve, og derefter farve det med farvede markører eller voks papir, lære om det og dele det i kommentarerne, vise det til dine venner. Det er en sjov og lærerig aktivitet for børn, som hjælper dem med at udvikle motorik og koordination og samtidig have det sjovt.

TILBAGE

Kærlighed fleste malede sider

Uskyldig Kærlighed
7
7 af 10 - 212 stemmer
Malede
13175
gange

Farve Dette par i kærlighed. Disse to elskende sidder tæt sammen, og et hjerte der opstår mellem dem. Hvis du har din romantiske side, vil du helt sikkert elske farve denne tegning, fordi det ser en dejlig uskyldig kærlighed mellem to unge mennesker, der elsker hinanden. Kærlighed bør være hvad der bevæger verden, da der er intet mere vigtigt. Hvis du tror det, farve din kærlighed tegning ...

Hjerte Med Vinger
7
7 af 10 - 128 stemmer
Malede
10199
gange

Farvestoffer side af et hjerte med fjer vinger som dem af de engle, der er knyttet til denne gratis hjerte. Det er en tegning, der kan farve online meget let og få meget gode resultater. Med denne farve tegning af en bevinget hjerte, kan de små se, hvor nemt det er at farve og vil være meget tilfredse med deres resultater på computeren.

Jeg Elsker Dig
6
6 af 10 - 112 stemmer
Malede
9618
gange

Farve online denne romantiske billede af de ord, jeg elsker dig omkring et hjerte. Dette billede betyder, at jeg elsker dig, og du kan farve det, som du ønsker, så du kan dele det med den person, du elsker. Du kan give farve til denne tegning online eller udskrive den i sort og hvid til farve det i hånden på et stykke papir. Du kan farve budskabet om kærlighed nogen måde, du vælger!