ALT DE LA IMAGEN

På Vrangen

Farvelægning design af På Vrangen

På Vrangen Farvelægning Sider

På Vrangen Malebøger for dig at male farver og have det sjovt hver dag fra vores hjemmeside at give farve til sort-hvide billeder. Din online fritid og underholdning område.

På Vrangen farvning billeder

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefalet På Vrangen farvestoffer side

Tristhed farvestoffer side

Tristhed farvestoffer side

Denne karakter fra de film Inside Out er Tristhed, er en af ​​de følelser, der lever inde i Riley, en pige. Tristhed er ansvarlig for at reagere med sorg og gråd, når noget ubehageligt sker Riley eller har en hukommelse, der producerer det. Tristhed farve er blå, men hvis du foretrækker, kan du vælge en kombination af glad for din tegning ... Læs mere

På Vrangen Malebøger til online maling

På Vrangen Malebøger

Nyt i På Vrangen

På Vrangen

Malebøger gratis på dansk om På Vrangen og hermed beslægtede Inside Out er navnet på en Disney Pixar film, hvor de følelser, der lever inde i hver person er hovedpersonerne i denne underholdende eventyr. Hovedpersonerne er Joy, sorg, frygt, vrede og afsky, og er indbegrebet af de små indre stemmer, at vi har alle nogensinde hørt inden. De er ansvarlige for forvaltningen af ​​følelser og reaktioner i kroppen i enhver situation, men nogle gange er vi opføre sig underligt. Dette featured film fra Disney Pixar blev instrueret af Pete Docter, der tidligere instrueret Up og Monsters Inc. Han har også deltaget i andre titler som Brave eller Wall-E. Hvis du er en elsker af Pixar film, sikker på du vil elske denne familie komedie, som det er sjovt og fuld af farver.

På Vrangen Malebøger til at male farverige billeder på internettet gratis. Printable billeder af På Vrangen. Inside Out film premiere den 19. juni 2015 og fortæller historien om en pige ved navn Riley og følelser, der lever i og styrer reaktioner og følelser i din krop ved hjælp af en stor konsol i et kontrolrum. Følelser er ikke altid enige, og derfor nogle situationer den menneskelige krop reagerer på mærkelige eller uventet. De følelser havde aldrig været i live, og det viser den nye Disney Pixar film vil begejstre dig, grine, og mange andre følelser mere.. Her har du sorte og hvide billeder på linje På Vrangen for at male og farve i dansk uden at skulle downloade noget eller installere noget på din computer. Nye tegninger af På Vrangen! og de bedste børns tegninger. . Farvelægning sider På Vrangen, som du kan male fra din computer eller printe dem ud og farve dem med hånden. Også du kan downloade til din computer billedet til at udskrive og farve alle de gange, du ønsker.