ALT DE LA IMAGEN

Grusomme Mig 2

Farvelægning design af Grusomme Mig 2

Grusomme Mig 2 Farvelægning Sider

Grusomme Mig 2 Malebøger for dig at male farver og have det sjovt hver dag fra vores hjemmeside at give farve til sort-hvide billeder. Din online fritid og underholdning område.

Grusomme Mig 2 farvning billeder

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefalet Grusomme Mig 2 farvestoffer side

Minion farvestoffer side

Minion farvestoffer side

Nu tilgængelig en Minion farvelægning side! Denne sjove karakter er en af ​​GRU håndlangere i Gru film, Grusomme mig 2. De er små mennesker med gul hud. De kan have en eller to øjne, og alle er forskellige. De er klædt i blå overalls og altid bære handsker og sorte sko. Håndlangere øjne er beskyttet med wire-briller, fordi de ... Læs mere

Grusomme Mig 2 Malebøger til online maling

Grusomme Mig 2 Malebøger

Nyt i Grusomme Mig 2

Grusomme Mig 2

Malebøger gratis på dansk om Grusomme Mig 2 og hermed beslægtede Du kan nyde Grusomme Mig 2 farve sider, den anden rate af disse sjove 3D animationsfilm. I denne film, er GRU ikke en skurk, og er blevet renoveret det at være en god far. Han bor sammen med sine tre døtre, Agnes, Edith og Margo. Den anti-skurk league beslutte infiltrere GRU at finde ud af identiteten af ​​en ond skurk. Lucy Wilde bliver følgesvend af GRU i deres mission. I vores Gru farvelægning sider kategori kan du finde billeder af alle personerne i filmen. Bemærkelsesværdige Minion tegninger, GRU små hjælpere, der allerede er en del af hans familie. Hvis du har haft med din familie i denne film, også nyde disse farvestoffer sider af Grusomme Mig 2. Denne film er egnet til alle målgrupper, og for alle aldre.

Grusomme Mig 2 Malebøger til at male farverige billeder på internettet gratis. Printable billeder af Grusomme Mig 2. Grusomme Mig 2 er den anden rate af Grusomme Mig. I denne nye film GRU er ikke længere en skurk. Dr. Nefarious forlader ham, fordi han længes sit skurk liv. Nu er det anti-skurk liga som kræver GRU at hjælpe dem. Sammen med sin partner Lucy Wilde, skal de infiltrere en ond organisation at opdage identiteten af en ny skurk. Den dårlige fyr kalder sig El Macho. Når figurerne er i problemer, vil de få hjælp fra dine venner og familie for at redde situationen. Denne film blev udgivet i 2013, og har stemmerne fra skuespillere som Steve Carell (GRU), Miranda Cosgrove (Margo) Elsie Fisher (Agnes), Dana Gaier (Edith) og Kristen Wiig (Lucy Wilde). Spild ikke tiden, og farven nu billeder af Grusomme Mig 2.. Her har du sorte og hvide billeder på linje Grusomme Mig 2 for at male og farve i dansk uden at skulle downloade noget eller installere noget på din computer. Nye tegninger af Grusomme Mig 2! og de bedste børns tegninger. . Farvelægning sider Grusomme Mig 2, som du kan male fra din computer eller printe dem ud og farve dem med hånden. Også du kan downloade til din computer billedet til at udskrive og farve alle de gange, du ønsker.