ALT DE LA IMAGEN

Frosne

Farvelægning design af Frosne

Frosne Farvelægning Sider

Frosne Malebøger for dig at male farver og have det sjovt hver dag fra vores hjemmeside at give farve til sort-hvide billeder. Din online fritid og underholdning område.

Frosne farvning billeder

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefalet Frosne farvestoffer side

Olaf farvestoffer side

Olaf farvestoffer side

Dette smilende snemand vist i denne tegning er Olaf, takket være det magiske af Elsa kom i live. Da det er lavet af sne, er for uskyldig og uvidende om verden omkring dig, så du har brug for andre, der passer barnet. Den består af små snebolde, grene og en stor gulerod som næse. Det er en meget venlig og virkelig loyale karakter, og Anna ledsa ... Læs mere

Frosne Malebøger til online maling

Frosne Malebøger

Nyt i Frosne

Frosne

Malebøger gratis på dansk om Frosne og hermed beslægtede Du har til din rådighed de bedste farve sider af Frozen Disney film med Elsa og Anna, de unge prinsesser riges Arendelle. Her kan du farve hovedpersonerne i denne film fra Walt Disney, som iceman Kristoff, hans rensdyr Sven Olaf snemanden og prins Hans. Hvis du kan lide denne animerede film, kan du holde nyder det med dine yndlingsfigurer, en af ​​de Disney-klassikere, der har været mest succesfulde i de senere år. Hans historie er baseret på eventyret om Snedronningen, den populære eventyr forfatter Hans Christian Andersen. Filmen havde premiere i 2013, og dens succes har udholdt i de følgende år.

Frosne Malebøger til at male farverige billeder på internettet gratis. Printable billeder af Frosne. Frozen er en film fra Walt Disney Animation Studios, der har vundet en Oscar for bedste animerede film og bedste originale sang for Let It Go. Hans vigtigste tegn er prinsesser Elsa og Anna, arvede tronen i Arendelle, og sjove karakterer som Kristoff, Sven eller Olaf. Lederne af denne film var Chris Buck og Jennifer Lee, og i den oprindelige version tælles på stemmerne fra Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff, Josh Gad og Santino Fontana at fortolke stemmerne fra de tegn. Dens oprindelige budget var $ 150 mio og sine indtægter allerede har overskredet $ 1200 millioner, hvilket gør det klart, at det var en kæmpe succes over hele verden.. Her har du sorte og hvide billeder på linje Frosne for at male og farve i dansk uden at skulle downloade noget eller installere noget på din computer. Nye tegninger af Frosne! og de bedste børns tegninger. . Farvelægning sider Frosne, som du kan male fra din computer eller printe dem ud og farve dem med hånden. Også du kan downloade til din computer billedet til at udskrive og farve alle de gange, du ønsker.