ALT DE LA IMAGEN

Dragon Ball

Farvelægning design af Dragon Ball

Dragon Ball Farvelægning Sider

Dragon Ball Malebøger for dig at male farver og have det sjovt hver dag fra vores hjemmeside at give farve til sort-hvide billeder. Din online fritid og underholdning område.

Dragon Ball farvning billeder

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefalet Dragon Ball farvestoffer side

Trunks Super Saiyan farvestoffer side

Trunks Super Saiyan farvestoffer side

I denne scene fuld af action ser vi Trunks, søn af Vegeta og Bulma, der angriber med sit sværd i Super Saiyan transformation. Det er omdannelsen af ​​Trunks SSJ, men han kommer fra fremtiden for et parallelt univers, hvor alt er ødelagt. Trunks rejser tilbage til møde Freeza, der ikke dø i hans kamp mod Saiyans, og nu er en cyborg. ... Læs mere

Dragon Ball Malebøger til online maling

Dragon Ball Malebøger

Nyt i Dragon Ball

Dragon Ball

Malebøger gratis på dansk om Dragon Ball og hermed beslægtede Den anime tegneserie mest berømte af alle tid ankommer med sin farve. Dragon Ball, også kendt som Dragon Ball, er en anime-serie skabt af Akira Toriyama. I denne serie af japansk historie tegninger af Goku og hans venner konto. Nogle af dem tilhører en magtfuld race af krigere, den Saiyans, der er kendetegnet ved at ændre din hårfarve til gul, når de får stor magt. Her kan du finde tegninger til farvelægning af de vigtigste tegn som Vegeta, Trunks, Gohan, Goten og Piccolo, og nogle fusioner som Gotrunks (eller Gotenks) Vegetto eller Gogeta. Også skurke som Cell, uhyret Buu eller Freeza har deres tegninger til farvelægning i denne kategori.

Dragon Ball Malebøger til at male farverige billeder på internettet gratis. Printable billeder af Dragon Ball. Dragon Ball-serien er opdelt i flere dele, kendt som Dragon Ball Z og Dragon Ball GT, men også blev gjort mange film. I den seneste tid har der været en remastered HD-version af serien, samt versionen Dragon Ball Kai, som er Dragon Ball Z-opdatering med en aktuel og fornyet stil af animation. Der er mange afledte objekter og merchandising af denne anime-serien, og det var en stor succes rundt omkring i verden siden 90\'erne, og selv i dag stadig har mange tilhængere, også i verden af ​​kampspil. I alt den animerede serie, der består af 606 episoder, hvor alle deres serier.. Her har du sorte og hvide billeder på linje Dragon Ball for at male og farve i dansk uden at skulle downloade noget eller installere noget på din computer. Nye tegninger af Dragon Ball! og de bedste børns tegninger. . Farvelægning sider Dragon Ball, som du kan male fra din computer eller printe dem ud og farve dem med hånden. Også du kan downloade til din computer billedet til at udskrive og farve alle de gange, du ønsker.