ALT DE LA IMAGEN

Prinsesse Tiana

Disney Prinsesser Malebøger

Prinsesse Tiana

Prinsesse Tiana

Prinsesse Tiana farvestoffer side

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Tiana er den kvindelige hovedrolle i filmen Prinsessen og frøen. Prins Naveen bliver forvandlet til en frø af den onde Dr. Facilier og Tiana møder Prins og overbeviser hende til at kysse ham, og så er en person, men i stedet vender Tiana frøen og sammen vil de nødt til at se på Mama Odie, ledsaget af en alligator spille trompet og en ildflue, en håbløs romantisk at være menneske igen.

gange malet:

Denne farvestoffer side er blevet malet 7934 gange online. Ranking 0 i De bedste farvestoffer sider.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad malerne tænker på hver farvestoffer side. Denne farvestoffer side har en rating på andre brugere af 6.

Bedøm dette billede

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 41 brugernes meninger

MALING
Malede 7934 gange
HENT HVID TEGNING
Prinsesse Tiana
Farvelægning side af Prinsesse Tiana

Tiana er en af ​​de prinsesser Disney, en af ​​hovedpersonen i den animerede film af Walt Disney, der er blevet bragt sammen i en samling af legetøj, dukker og meget mere gearet til piger.

Lad os male Prinsesse Tiana farvestoffer side Kan du lide Disney Prinsesser farvelægning sider? Dette er et billede af Prinsesse Tiana til farve eller maling online fra din browser uden at skulle downloade eller installere noget, er absolut sikker. Herfra kan du male gratis Prinsesse Tiana farvelægning side den Disney Prinsesser. Alle børn som håndværk og aktiviteter i hjemmet, såsom Prinsesse Tiana farvestoffer side er Dansk og er relateret til Disney Prinsesser. Vores tegning af Prinsesse Tiana er en af ​​de bedste tegninger og billeder at male på Disney Prinsesser at du får, og du kan dele den med dine venner og kontakter på sociale netværk. Du kan udskrive sort og hvid tegning af Prinsesse Tiana invitere dig til at prøve, og derefter farve det med farvede markører eller voks papir, lære om det og dele det i kommentarerne, vise det til dine venner. Det er en sjov og lærerig aktivitet for børn, som hjælper dem med at udvikle motorik og koordination og samtidig have det sjovt.

TILBAGE

Disney Prinsesser fleste malede sider

Prinsesse Rapunzel
5
5 af 10 - 98 stemmer
Malede
10405
gange

Rapunzel er en prinsesse, der bor i et tårn, har en lang manke af blond hår. Det er stjernen i Walt Disney film To på flugt – et hårrejsende eventyr, der tæller som født med hår med magiske kræfter og blev bortført af en kvinde, der rejste hende som sin datter med sin ven kamæleon Pascal. En tyv ved navn Flynn Rider stjæler prinsesse krone vagt og flygter når hans tårn.

Prinsesse Aurora
6
6 af 10 - 57 stemmer
Malede
8877
gange

Prinsesse Aurora er hovedperson i filmen Tornerose. Når Aurora kommer alle borgere i kongeriget hans forældre gør ham en særlig gave, men heksen Maleficent den sanktion, der skal prikkes med en spinderok og falde i søvn. Aurora prikkes og falder i søvn indtil prins Philip kommer til slottet og vækker med det første kys af kærlighed.

Prinsesse Askepot med Prins
6
6 af 10 - 56 stemmer
Malede
8688
gange

Askepot er Prinsesse Askepot stjerne i filmen, der fortæller historien om en adelsmand, hvis stedmor og stedsøstre gør livet umuligt. Du går til et maskebal og prinsen forelsker sig i hende, men hun er nødt til at flygte og miste dit glas tøffel, som han bruger til at finde den igen, og til sidst gifte sig og historien ender godt og elsker triumfer.