ALT DE LA IMAGEN

Prinsesse Rapunzel

Disney Prinsesser Malebøger

Prinsesse Rapunzel

Prinsesse Rapunzel

Prinsesse Rapunzel farvestoffer side

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Rapunzel er en prinsesse, der bor i et tårn, har en lang manke af blond hår. Det er stjernen i Walt Disney film To på flugt – et hårrejsende eventyr, der tæller som født med hår med magiske kræfter og blev bortført af en kvinde, der rejste hende som sin datter med sin ven kamæleon Pascal. En tyv ved navn Flynn Rider stjæler prinsesse krone vagt og flygter når hans tårn.

gange malet:

Denne farvestoffer side er blevet malet 10405 gange online. Ranking 0 i De bedste farvestoffer sider.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad malerne tænker på hver farvestoffer side. Denne farvestoffer side har en rating på andre brugere af 5.

Bedøm dette billede

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 98 brugernes meninger

MALING
Malede 10405 gange
HENT HVID TEGNING
Prinsesse Rapunzel
Farvelægning side af Prinsesse Rapunzel

Rapunzel er fra et eventyr samling af Brødrene Grimm. En del af Disney Prinsesse indsamling, indsamling af kvindelige hovedpersoner Walt Disney-film rettet mod piger.

Lad os male Prinsesse Rapunzel farvestoffer side Kan du lide Disney Prinsesser farvelægning sider? Dette er et billede af Prinsesse Rapunzel til farve eller maling online fra din browser uden at skulle downloade eller installere noget, er absolut sikker. Herfra kan du male gratis Prinsesse Rapunzel farvelægning side den Disney Prinsesser. Alle børn som håndværk og aktiviteter i hjemmet, såsom Prinsesse Rapunzel farvestoffer side er Dansk og er relateret til Disney Prinsesser. Vores tegning af Prinsesse Rapunzel er en af ​​de bedste tegninger og billeder at male på Disney Prinsesser at du får, og du kan dele den med dine venner og kontakter på sociale netværk. Du kan udskrive sort og hvid tegning af Prinsesse Rapunzel invitere dig til at prøve, og derefter farve det med farvede markører eller voks papir, lære om det og dele det i kommentarerne, vise det til dine venner. Det er en sjov og lærerig aktivitet for børn, som hjælper dem med at udvikle motorik og koordination og samtidig have det sjovt.

TILBAGE

Disney Prinsesser fleste malede sider

Prinsesse Aurora
6
6 af 10 - 57 stemmer
Malede
8877
gange

Prinsesse Aurora er hovedperson i filmen Tornerose. Når Aurora kommer alle borgere i kongeriget hans forældre gør ham en særlig gave, men heksen Maleficent den sanktion, der skal prikkes med en spinderok og falde i søvn. Aurora prikkes og falder i søvn indtil prins Philip kommer til slottet og vækker med det første kys af kærlighed.

Prinsesse Askepot med Prins
6
6 af 10 - 56 stemmer
Malede
8688
gange

Askepot er Prinsesse Askepot stjerne i filmen, der fortæller historien om en adelsmand, hvis stedmor og stedsøstre gør livet umuligt. Du går til et maskebal og prinsen forelsker sig i hende, men hun er nødt til at flygte og miste dit glas tøffel, som han bruger til at finde den igen, og til sidst gifte sig og historien ender godt og elsker triumfer.

Prinsesse Belle
5
5 af 10 - 59 stemmer
Malede
8593
gange

Belle er hovedpersonen i filmen Skønheden and udyret. Belle er datter af en gal opfinder, ikke en prinsesse af fødsel, men giftede sig med en prins, så hvis det ender med at blive prinsesse. Belle er en kultiveret og intellektuel pige, der ikke passer ind i den by, hvor han bor, indtil redde hans far kommer til et slot, hvor han møder dyr, et monster, der skjuler en prins forbandet og frigiver ...