ALT DE LA IMAGEN

Batman

Farvelægning design af Batman

Batman Farvelægning Sider

Batman Malebøger for dig at male farver og have det sjovt hver dag fra vores hjemmeside at give farve til sort-hvide billeder. Din online fritid og underholdning område.

Batman farvning billeder

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefalet Batman farvestoffer side

Catwoman farvestoffer side

Catwoman farvestoffer side

Dette tal er en skurk fra DC Comics superhelt Batman. Hans hemmelige identitet er Selina Kyle, og er ekspert juvel tyv med en kat agility. Ofte kan du se i tegneserier Batman og Catwoman har nogle dybe følelser, men det er klart det er en umulig kærlighed. Her den originale version af karakteren af ​​Catwoman vises i hans jakkesæt 60'ern ... Læs mere

Batman Malebøger til online maling

Batman Malebøger

Nyt i Batman

Batman

Malebøger gratis på dansk om Batman og hermed beslægtede Denne superhelt er en karakter fra DC Comics, et selskab, der tidligere kaldet Detective Comics. Denne superhelt kaldes også den mørke ridder eller Kampe Malone. Blandt dets allierede er Alfred Pennyworth, som er hans butler, politimanden kommissær Gordon, og Robin og Batgirl, der er hans holdkammerater i de farligste missioner. Sammen skal de står over for nogle farlige skurke som Jokeren, Catwoman, Poison Ivy, Penguin, Bane, Two-Face og Scarecrow, blandt andre. Batman skjuler sin sande identitet, han er Bruce Wayne, en velhavende forretningsmand, der bor i Gotham City. Denne helten har til tider været en del af en stor alliance af DC superhelte, kendt som Justice League, med Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash og Aquaman, blandt andre.

Batman Malebøger til at male farverige billeder på internettet gratis. Printable billeder af Batman. Karakteren af Batman dukkede første gang op i Detective Comics nummer 27 i 1939. Siden da har han været med i utallige tegneserier, film, animerede serie og videospil. I 90\'erne, denne karakter medvirkede i en trilogi af film af Tim Burton, der hjalp ham til at blive mere populære. I 2005 en ny trilogi instrueret af Christopher Nolan var en stor succes, og startede med Batman Begins. Bruce Wayne har mange gadgets og køretøjer til at bekæmpe kriminalitet i byen. Blandt dem, de mest populære er bilen kaldes Batmobile, og dens base er Batcave, et skjult sted, hvorfra man kan planlægge sine aktiviteter.. Her har du sorte og hvide billeder på linje Batman for at male og farve i dansk uden at skulle downloade noget eller installere noget på din computer. Nye tegninger af Batman! og de bedste børns tegninger. . Farvelægning sider Batman, som du kan male fra din computer eller printe dem ud og farve dem med hånden. Også du kan downloade til din computer billedet til at udskrive og farve alle de gange, du ønsker.