ALT DE LA IMAGEN

Top Farvelægning

10 flere gange farvelagte tegninger

De fleste malede billeder på internettet

De bedste Farvelægning Sider på internettet, som er de mest malede billeder at skabe de bedste Farvelægning Sider af nettet. Dette er rækkefølgen af de bedste billeder på internettet, de billeder, der er blevet malet flere gange. Vores hjemmeside netværk er til stede på hele verden, og det har tusindvis af besøgende og deltagere hver dag, så vi skaber vores top med rigtige data. Her er de mest populære indhold, og dem, at flere mennesker har malet på deres computere eller udskrive hjemme, fordi vores indhold er gratis og velegnet til alle Windows-operativsystem computere, som er faktisk den mest almindelige. Deltag i denne placering med dine spil og dine stemmer, både rating og deling af spil på de sociale netværk.

Den bedste Farvelægning Sider

Den mest malet farvestoffer side på internettet er:

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Frankie Stein

(Monster High)

12518 gange malet !
7

Frankie Stein på linje farve, hun er en af ​​hovedpersonerne i den animerede serie Monster High. Frankie er datter af Frankenstein, og hun er en af ​​de mest fashionable monstre, du nogensinde har set. Frankie er meget moderne og er altid klædt i den nyeste mode, med en unik stil. Frankie har nok karakter, og nogle gange sømme punkt hoppe, hvis hun ikke passer på.

Wreck-It Ralph

(Wreck-It Ralph)

9497 gange malet !
6

Ralph er det onde i et spil kaldet Fix-It Felix Jr. Ralph Felix ødelægger bygninger har at rette. Men Ralph er træt af altid at være den dårlige fyr og beslutter at undersøge andre spil til at lære om andre ting i livet og til at gøre gode ting for resten. Turen starter i andre spil og scenarier, der vil have mange eventyr.

Vanellope

(Wreck-It Ralph)

13303 gange malet !
7

Vanellope von Schweetz, en karakter med fremkomsten af ​​en pige på ni år, er en af ​​stjernerne fra filmen, fra Walt Disneys tegnefilm Wreck-It Ralph. Vanellope er en kart racer, der stjæler medaljen til Ralph for at deltage i et løb, og de to ender bygge en bil sammen for at deltage.

Cleo de Nile

(Monster High)

10419 gange malet !
6

Cleo de Nile er datter af mumien. Det har mere end 5000 år. Cleo de Nile er 3 år ældre søster ved navn Nefera de Nile med at leve sammen med sin far. Det er en meget populær pige i skolen, er lederen for skræmmende (heppekor) og Deuce Gorgon kæreste, en af ​​holdets spillere. Han kan lide at blive behandlet som en prinsesse af alle.

Fix It Felix

(Wreck-It Ralph)

9943 gange malet !
7

Fix It Felix er den gode af spillet, hvor historien udfolder sig fra Walt Disney Wreck-It Ralph, hvor han formår at rekonstruere alt det ødelægger Ralph dårligt spil. Felix er en bygherre og reparatør, der er ansvarlig for at ordne alt det finder.

Draculaura

(Monster High)

14159 gange malet !
6

Farvelægning Draculaura på linje, vampyr pige tegneserie Monster High. Oprindeligt Monster High dukke linje var en halv piger, halv monster, men med tøj og tilbehør i den nyeste mode. Draculaura har sin egen stil og elsker pink. Hans bedste venner, Clawdeen Wolf og Frankie Stein, gå med hende overalt. Farve på linje Draculaura og venner!

Venus McFlytrap

(Monster High)

14113 gange malet !
7

Venus McFlytrap er et af tegnene i sagaen Monster High monster unge. Venus er datter af Plant Monster, så det kun spiser frisk vand og sollys. Det er en miljømæssig advokat. Har et kæledyr ved navn Yum Yum, en kødædende plante. Han bærer en sort nederdel og støvler fuchsia grøn blonder og lyserød trim, som er farven på dit hår.

Ghoulia Yelps

(Monster High)

9602 gange malet !
6

Ghoulia yelps er et af de tegn på Monster High Dukker serie, tegnefilm, tv-serier, bøger, etc.. Ghoulia yelps er en zombie, ligesom deres fædre og brødre, og er den smarteste pige i Monster High, selvom Zombie kun taler sproget, et sprog bestående af støn og stønner, taler ikke engelsk. Det har blåt hår og bleg grå hud. Ghoulia er venner med næsten alle.

Clawdeen Wolf

(Monster High)

14359 gange malet !
6

Clawdeen Wolf er en af ​​personerne i serien Monster High dukker. Clawdeen Wolf er en varulv, datter af Varulv, Clawd har to brødre og howleen. Hun er en elsker af mode og trends. Den maskot er en kat, der hedder Clawdeen halvmåne. Clawdeen er den bedste ven af ​​Draculaura og Frankie, også en ven af ​​Lagoona Blue og Ghoulia yelps.

Deuce Gorgon

(Monster High)

8140 gange malet !
6

Deuce Gorgon er en af ​​hovedpersonerne i Monster High. Deuce er en efterkommer af Medusa og er 16 år gammel, dit kæledyr er en to-halet rotte ved navn Perseus og kan slå folk til sten med øjnene midlertidigt, så bære briller, så der ikke sker uheld. På toppen af ​​hovedet har et bundt af slanger, der udgør en kant.